Kvalitet hos oss handler om Kompetente, Engasjerte og Effektive trafikklærere.

ToppGir Trafikkskole er nyetablert på Kalbakken, sentralt og med kort avstand til offentlige kommunikasjoner (T-bane og buss). Lokale er lyst og trivelig.

Vi har spesialisert oss i førerkortklasse B. Og per i dag tilbyr vi førerkortklasse B, både med manuell og automat gir.

De fleste elever som kommer til oss har kun FØRERKORT i tankene, vi sørger for at de får det men også kunnskap og holdninger som gjør de til trygge trafikanter.

ToppGir Trafikkskolens mål er at våre elever skal få en trygg og god opplæring ved skolen og vi ønsker å tilrettelegge undervisningen individuelt tilpasset hver enkelt elev.

ToppGir Trafikkskolen har et pedagogisk, strukturert opplegg som egner seg både for den som vil kjøre litt privat, tar det meste privat, eller de som tar alt på trafikkskolen.

Det skal føles trygt og sikkert når elevene gjennomfører opplæring i trafikken. Etter endt opplæring har elevene den nødvendige tryggheten som gir en sikker og trivelig trafikkopplevelse.

Trafikkskolen har 3 dyktige lærere som alle vet å tilpasse opplæringen etter det nivået eleven befinner seg på. Våre lærere er utdannet i Sverige, Danmark og tilleggs utdannet i Norge. En av våre lærere har flere års erfaring.

Alle våre lærere byr på kvalitet, profesjonalitet, har god pedagogisk lærerutdannelse og er godt kvalifiserte til å gi en effektiv og sikker kjøreopplæring.

Vi på ToppGir Trafikkskole er svært opptatt av å levere et høyt faglig nivå på all undervisning. Alle våre trafikklærere er derfor til enhver tid faglig oppdatert. Hos oss bruker vi mye tid og ressurser på kursing og oppdatering og vi jobber målrettet for å oppnå 0 visjonen (0 drepte og 0 hardt skadde i trafikken).

Undervisningen følger læreplaner utgitt av Vegdirektoratet og godkjent av Statens vegvesen.

Vi ønsker deg velkommen som elev og ser fram til et hyggelig og lærerikt samarbeid.

Vi underviser på norsk, engelsk, urdu, hindi og punjabi.

 

HVORFOR VELGE OSS?

 • Hos oss blir du møtt med et smil
 • Eleven skal føle seg trygg, og få den
  progresjonen og mestringsfølelse
  somkreves før eleven blir
  selvstendig fører i trafikken.
 • Vi gjør vårt ytterste for at
  nettopp DU skal bli 100% fornøyd
 • Kompetente og engasjerte lærere
 • Med mulighet for kvinnelig trafikklærer
 • Vi underviser på norsk, engelsk, urdu, hindi og punjabi
 • Ingen skjulte kostnader
 • Nye behagelige skolebiler
 • Konkurransedyktige priser
Menu
Translate »